page contents

+40 21 411 31 91

Luni - Vineri 09:00 - 18:00

Str. Ioviță nr. 23-27, ap. 12,

Sâmbătă și Duminică închis

Sector 5, București

ProsysAudit vine in intampinarea necesitatii de solutii contabile profesionale la preturi accesibile. Noi reprezentam o alternativa viabila la firmele mari de contabilitate din piata de servicii contabile din Bucuresti deoarece tarifele noastre sunt extrem de avantajoase iar serviciile oferite sunt la cel mai inalt grad de profesionalism.

 

In mediul economic actual, ProsysAudit intelege nevoia de informatie financiara condensata si cuprinzatoare de care managerii au nevoie.

 

Datorita experientei acumulate in domeniul financiar-contabil, noi putem asigura raportari customizate pe formatul societatii dumneavoastra. De asemenea, va putem ajuta sa realizati un sistem de management fianciar care sa ajute la luarea deciziilor cu privire la afacere. In cazul in care simtiti nevoia unei schimbari sau aveti nevoie de mai multe informatii in ceea ce priveste performanta financiara a societatii dumneavoastra, noi suntem solutia potrivita.

 

Generic, serviciile pe care le oferim constau in:

Contabilitate financiara conform standardelor contabile naționale / internationale

Avem experienta si oferim servicii atât pentru IMM-uri cât și pentru Corporații din diferite țări. Elaboram balante de verificare, bilant, registru jurnal, inventar, etc. pentru o contabilitate corecta.

 

Contabilitate de gestiune

Pentru clientii pe care ii avem in productie am elaborat sisteme de calcul al costului de productie precum si indicatori care sa masoare performanta activitatii clientului.

 

Elaborare raportari financiare pentru grup

In cazul in care clientul este o multinationala ce are nevoie de raportari financiare lunare/anuale, noi ne asiguram ca o procedura stabilita in prealabil raspunde acstor cerinte.

 

Declaratii fiscale

Elaboram calculele de impozit pe profit fiind la curent cu cele mai noi modificari in domeniul fiscal, de asemenea elaboram toate declaratiile fiscale referitoare la salarii (CAS, CASS, Somaj, FNUASS, ITM, FD. Garantare, etc.)

 

Salarizare si evidenta personal

Pornind de la o lista de prezenta, elaboram toata raportarea salariala de care o societate are nevoie, putand tine evidenta pe compartimente, functii etc.

 

Verificari contabile aprofundate

In cazul in care simtiti nevoia de reasigurare, noi putem sa verificam corectitudinea evidentelor dumneavoastra contabile pana la refacerea acestora in cazul in care sunt neconforme.

 

Consultanta fiscala

Suntem la curent cu schimbarile fiscale care apar, elaboram solutii fiscale pentru fiecare problema fiscala pe care o intalnim in practica si puteti apela la experienta noastra pentru a va furniza solutii.

 

Imbunatarire circuit financiar (documente, compartimentare)

In cazul in care nu sunteti multumit de circuitul documentelor (facturi, NIR-uri, OP-uri, avize de expeditie, etc.) noi putem pune la punct o procedura contabila care se muleaza pe modelul afacerii dumneavoastara.

 

Inregistrare reprezentat fiscal pentru profit/TVA si realizare evidente fiscale

In cazul in care firma dumneavoastra are stabilit un sediu permanent sau este înregistrată în scopuri de TVA în România si are nevoie de un reprezentant fiscal, noi suntem solutia dumneavoastra.

 

In cazul in care doriti o colaborare pe o tema specifica cu noi, nu trebuie decat sa trimiteti un e-mail sau sa ne contactati telefonic, vom analiza specific cerintele dumneavoastra si vom elabora impreuna o solutie care sa coraspunda cerintelor dumneavoastra. In cazul in care sistemul de circulatie al documentelor contabile nu e pus la punct, va putem ajuta si in acest sens, urmarind ca informatia finaciara finala sa fie sigura si utilizabila de catre dumneavoastra.

 

Asteptam sa ne contactati!

Toate drepturile rezervate Prosys Audit SRL - 2016 - Creat de SC Kontraart SRL